Privacyverklaring Bart Neuvel Music

----

Translated Dutch version:

----


Privacy statement Bart Neuvel Music


Bart Neuvel Music, located at PO Box 24052, 3502 MB, Utrecht, is responsible for the processing of personal data as shown in this privacy statement. Contact details:

www.bartneuvelmusic.com, office@bartneuvelmusic.com

PO Box 24052

3502 MB Utrecht

The Netherlands


Bart Neuvel Music considers careful processing of personal data of the utmost importance. Personal data is carefully processed and secured. When processing, we comply with the requirements of the General Data Protection Regulation (the "GDPR"). This Privacy Statement explains how we collect and use your data, in accordance with the GDPR.

In this Privacy Statement we explain which personal data we collect and use, and for what purpose we do this. We recommend that you read this Privacy Statement carefully. This Privacy Statement applies to our website, www.bartneuvelmusic.com and related Websites and Services.


Personal data that we process


Bart Neuvel Music processes your personal data because you use our services and/or because you provide this data to us yourself. Below you will find an overview of the personal data that we process:


Special and/or sensitive personal data that we process


Our website and/or service does not intend to collect data about website visitors who are younger than 16 years old. Unless they have parental or guardian permission. However, we cannot check whether a visitor is older than 16. We therefore advise parents to be involved in the online activities of their children, in order to prevent data about children being collected without parental consent. If you are convinced that we have collected personal information about a minor without this permission, please contact us at office@bartneuvelmusic.com and we will delete this information.


This Privacy Statement was last amended on: 28/8/2021


Use of personal data

If you use websites and related Services that Bart Neuvel Music offers, you can share personal data with us. We collect and use personal data that you, or your company, directly share with us. We will not use the personal data for purposes other than those described in this statement, unless you have given your prior consent.


Types of data collected

When you use our Services, we may collect the following information:

  • First and last name
  • Address data
  • phone number
  • E-mail address
  • Information about your activities on our website

Grounds for processing

We generally process your personal data for the following purposes:

  • Handling your payment
  • Sending our newsletter and/or advertising brochure
  • To be able to call or e-mail you if this is necessary to be able to carry out our services
  • To inform you about changes to our services and products
  • Bart Neuvel Music analyzes your behavior on the website in order to improve the website and to tailor the range of products and services to your preferences.
  • Bart Neuvel Music also processes personal data if we are legally obliged to do so, such as data that we need for our tax return.

We collect your personal data on the basis of legitimate interests or your consent, which you can withdraw at any time.


Retention of personal data

We keep your personal data for as long as is necessary to achieve the purposes of this Privacy Statement. In general, we keep personal data of our website visitors for 12 months.


Your rights

You have the right to view, correct or delete your personal data. In addition, you have the right to withdraw your consent to the data processing or to object to the processing of your personal data by Bart Neuvel Music and you have the right to data portability. This means that you can submit a request to us to send the personal data we have about you in a computer file to you or another organization mentioned by you. You can send a request for access, correction, deletion, data transfer of your personal data or request for withdrawal of your consent or objection to the processing of your personal data to trumpetlessons@bartneuvelmusic.com. To ensure that the request for access has been made by you, we ask you to send a copy of your proof of identity with the request. Make your passport photo, MRZ (machine readable zone, the strip with numbers at the bottom of the passport), passport number and Citizen Service Number (BSN) black in this copy. This is to protect your privacy. We will respond to your request as soon as possible, but within four weeks. Bart Neuvel Music would also like to point out that you have the opportunity to file a complaint with the national supervisory authority, the Dutch Data Protection Authority. You can do this via the following link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Share with others

We will not share your information with others without your permission, unless this is necessary in the context of the execution of the agreement that you, or your organization, have concluded with us, or unless this is a legal obligation.


Transfer of personal data

In order to achieve the purposes described in this Privacy Statement, we may transfer your data outside the EEA. If this is the case, we will take the appropriate measures to ensure that personal data is properly secured. For transfers to the United States, we will ensure that such US party complies with the Privacy Shield. For other transfers, we may transfer your data to a country recognized by the European Commission that offers an adequate level of protection with regard to Personal Data.


Analytics

Information you provide may be retained for statistical analysis, including through Google Analytics and Piwik. These statistics are used to optimize the Services. This way we can see how our visitors use the website and improve the website on that basis.

Cookies

We want to be able to offer you relevant and personal information in a user-friendly way. For this we use different types of cookies on our websites. For example, we place cookies that are necessary for the functioning of the site. Think of the possibility to respond, the functioning of spam filters, playing video and caching to make the website faster. We also use analytical cookies that do not infringe on your privacy.

In general, cookies are stored for the duration of the (browser) session. In addition, your IP address may be stored in the log files of our web server when you use our Services. This is necessary to properly administer and secure our Services. We do not use your IP address to track or record your online behavior. We are usually unable to associate your IP address with your name, address or other identifying information unless you provide us with such information and continue to use the same IP address.

You can opt out of cookies by setting your internet browser so that it no longer stores cookies. In addition, you can also delete all information previously stored via the settings of your browser.


Security

We ensure that your personal data is protected against loss or unlawful processing. We have taken the following technical and organizational measures, among others:

Logical access control, use of passwords and possibly a second factor;

Using Virtual Private Servers (VPN) accessible with the SSH key;

Transfers only over SSL;

Control of recognized authorizations.


Third Party Websites and Services

Bart Neuvel Music does not sell your data to third parties and only provides it if this is necessary for the execution of our agreement with you or to comply with a legal obligation. We conclude a processor agreement with companies that process your data on our behalf to ensure the same level of security and confidentiality of your data. Bart Neuvel Music remains responsible for these processing operations.


----

Original Dutch version:

----

Privacy verklaring Bart Neuvel Music

Bart Neuvel Music, gevestigd aan Postbus 24052, 3502 MB, Utrecht, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.bartneuvelmusic.com

office@bartneuvelmusic.com

Postbus 24052

3502 MB Utrecht

Nederland


Bart Neuvel Music acht zorgvuldige verwerking van persoonsgegevens van het grootste belang. Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij de verwerking houden we ons aan de vereisten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de "AVG"). Deze Privacyverklaring zet uiteen hoe wij uw gegevens verzamelen en gebruiken, in overeenstemming met de AVG.


In deze Privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken, en met welk doel wij dat doen. Wij raden u aan deze Privacyverklaring zorgvuldig te lezen. Deze Privacyverklaring heeft betrekking op onze website, www.bartneuvelmusic.com en gerelateerde Websites en Diensten.


Persoonsgegevens die wij verwerken

Bart Neuvel Music verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via office@bartneuvelmusic.com, dan verwijderen wij deze informatie.


Deze Privacyverklaring is voor het laatst aangepast op: 28/8/2021


Gebruik van persoonsgegevens


Als u gebruik maakt van websites en gerelateerde Diensten die Bart Neuvel Music aanbiedt, dan kunt u persoonsgegevens met ons delen. Wij verzamelen en maken gebruik van persoonsgegevens die u, of uw bedrijf, direct met ons deelt. Wij zullen de persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan beschreven in deze verklaring, tenzij u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven.


Soorten gegevens verzameld


Wanneer u gebruik maakt van onze Diensten, dan kunnen we de volgende gegevens verzamelen:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website


Gronden voor de verwerking


Wij verwerken uw persoonsgegevens in het algemeen voor de volgende doeleinden:


  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Bart Neuvel Music analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
  • Bart Neuvel Music verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 

Wij verzamelen uw persoonsgegevens op basis van de gerechtvaardigde belangen of uw toestemming, die u te allen tijde kunt intrekken.


Bewaren van persoonsgegevens


Wij bewaren uw persoonsgegevens zo lang als nodig is ter realisering van de doeleinden van deze Privacyverklaring. In het algemeen bewaren we persoonsgegevens van onze websitebezoekers voor 12 maanden.


Uw rechten


U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Bart Neuvel Music en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar trumpetlessons@bartneuvelmusic.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Bart Neuvel Music wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Delen met anderen


We zullen uw informatie niet delen met anderen zonder uw toestemming, tenzij dit noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u, of uw organisatie, met ons heeft afgesloten, of tenzij dit een wettelijke verplichting is.


Doorgifte van persoonsgegevens


Ter realisering van de doeleinden beschreven in deze Privacyverklaring kunnen wij uw gegevens buiten de EER overdragen. Wanneer dit het geval is, zullen wij de juiste maatregelen nemen om er zeker van te zijn dat persoonsgegevens goed beveiligd zijn. Voor overdrachten naar de Verenigde Staten zorgen wij ervoor dat een dergelijke Amerikaanse partij aan het Privacy Shield voldoet. Voor andere overdrachten, kunnen we uw gegevens overdragen aan een door de Europese Commissie erkend land dat met betrekking tot Persoonsgegevens een passend beschermingsniveau biedt.


Analytics


Gegevens die u verstrekt, kunnen worden bewaard voor het maken van statistische analyses, waaronder via Google Analytics en Piwik. Deze statistieken worden gebruikt om de Diensten te optimaliseren. Zo kunnen wij zien hoe onze bezoekers de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren. 


Cookies


Wij willen u op een gebruiksvriendelijke manier relevante en persoonlijke informatie kunnen bieden. Hiervoor maken wij op onze websites gebruik van verschillende soorten cookies. Wij plaatsen bijvoorbeeld cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de site. Denk hierbij aan de mogelijkheid tot reageren, de werking van spamfilters, het afspelen van video en caching om de website sneller te maken. Ook gebruiken wij analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.


In het algemeen worden cookies bewaard voor de duur van de (browser)sessie. Bovendien kan uw IP-adres worden opgeslagen in de logbestanden van onze webserver als u van onze Diensten gebruik maakt. Dit is noodzakelijk om onze Diensten op de juiste manier te beheren en te beveiligen. We gebruiken uw IP-adres niet om uw onlinegedrag te volgen of te registeren. Meestal zijn we niet in staat om uw IP-adres te koppelen aan uw naam, adres of andere identificerende informatie, behalve wanneer u ons dergelijke informatie verstrekt en gebruik blijft maken van hetzelfde IP-adres.


U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.


Beveiliging


We zorgen ervoor dat uw persoonsgegevens tegen verlies of tegen onrechtmatige verwerking worden beveiligd. Wij hebben onder andere de volgende technische en organisatorische maatregelen genomen:


  • Logische toegangscontrole, gebruik van wachtwoorden en mogelijk een tweede factor;
  • Het gebruik van Virtual Private Servers (VPN) toegankelijk met de SSH-sleutel;
  • Overdrachten alleen over SSL;
  • Controle van erkende autorisaties.


Websites en Diensten van derden

Bart Neuvel Music verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Bart Neuvel Music blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

arrow_drop_up arrow_drop_down